E drejta për t'u informuar dhe për t'u ankuar

Koordinatori: Elona BUSHPEPA
E-mail: constructionsinstitute@yahoo.com
Telefon: +355 4 2214 314
Adresa: Rruga Myslym Keta, Brar Tiranë
Orari: E hënë - E enjte 8:00-16:00 E premte 8:00-14:00 (E shtuna E djela) Pushim
Format kërkese/ shpjeguese (Hapat që duhet të ndiqen për të bërë një kërkesë për informim)
Format ankese/ shpjeguese (Procedurat e ankimit te Komisioneri)